Messing deurkrukken

Wil je graag voorop lopen in de trend? Kies dan voor messing deurbeslag. Er is een stijgende lijn zichtbaar in de vraag naar puur messing deurbeslag. De verwachting is dat het goudkleurige beslag weer helemaal terug komt. We spreken dan over het onbehandelde messing dat door gebruik gaat leven. Het staat dan ook nog steeds heel mooi op boerderijen en oude statige panden en in combinatie met grachtengroen een uitblinkende combinatie.

 

Wist je dat… bacteriën op messing veel korter leven dan op roestvast staal? Puur messing is kiemdodend en dus veel sterieler dan het veelal toegepaste rvs. Ideaal voor ziekenhuizen, metro’s en andere openbare gebouwen.

 

Messing is verkrijgbaar in vele varianten, zo is er ook antiekmessing, messing gepolijst en bijvoorbeeld satinmessing. Een bekend merk dat zijn producten op basis van messing maakt is het Italiaanse Mandelli. Een echt design merk dat exclusief wordt geïmporteerd uit Italië door het Nederlandse Ten Hulscher bv uit Garderen. Het assortiment kan je hier direct online bekijken op www.tenhulscher.nl.

Banner Deurbeslag
Banner Ten hulscher